AGRUPEM i la "2 turons"

AGRUPEM i la "2 turons"

Tornem a col·laborar amb l'associació AGRUPEM !! L'associació Grup d'Esclerosi Múltiple del Bages, dedica temps i recursos a a...

la cursa de muntanya de la "2 turons"

Al Moianès, i concretament des de Moià, anys enrere, s'havia fet una cursa per St. Sebastià: una Mitja Marató, que per diferents motius acabà desapareixent del calendari dels atletes.
Als Moianesos sempre ens ha dolgut que no es tornés a fer, de manera que ens hem animat a tornar a organitzar una cursa pels volts de St. Sebastià. En aquest cas és una Mitja Marató però per camins i corriols i s'hauran de córrer gairebé 21 Km.

Aquest any, també tindrem el premi especial iniciat l'any 2005: El "Trofeu especial Loreto" al primer/a atleta de la cursa de muntanya que passi pel control del castell. Aquest, és un premi realment especial ja que va dedicat a una persona que portava molts anys al nostre costat. Per nosaltres serà sempre part de la cursa encara que hagi canviat de camí fa més de 14 anys. Amb aquest trofeu especial li volem donar les gràcies per tot el recolzament, ajuda, suport i estimació que ens ha donat durant molts anys. Esperem que aquest trofeu sigui ben rebut.

Per setzè any consecutiu també tindrem amb nosaltres la cursa de canicross. Tots aquells que els agradi córrer amb el seu gos/sa poden venir a Moià a fer la cursa 2 Turons.
A més a més, no us perdeu la caminada i la cursa curta! i pels més petits de la casa ... la cursa curta infantil i la cursa XXS!
La cursa de muntanya 2 turons és per a tothom!!
  • Enguany s'ha de tenir en compte que la cursa de muntanya tindrà un temps de tall a Padrisa (cap el km 17,5) en el qual els participants que passin amb més de 3 hores seran acompanyats amablement cap al poble amb cotxe.

Al final de la cursa i amb el número de dorsal, es farà una rifa conjuntament amb tots els participants.Informació bàsica:

Dia: 13 de gener de 2019
Distància: 21 Km
Hora de sortida Cursa de muntanya: 09:20 del matí

Sortida: Plaça de St. Sebastià, davant de l'Ajuntament


al track de la 2 turons
hi estem treballant....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada